Alle categorieën
EN
Informatie-hotline:

0086 18858786298

Nieuws

Je bent hier : Home>Nieuws

“Graadpapier 8K” of “National Standard 8K" of "Opening 8K" vellen op CHM-sheetermachine

TIJD: 2024-01-15 HITS: 9

"Degree paper 8K" =(270±2.0)X(390±2.0) gebruikt voor afdrukken, kopiëren, testpapieren en kopiëren. De maten zijn verschillend, met een fluctuatie boven en onder van 4 mm. Ze worden voor verschillende doeleinden gebruikt en hebben verschillende maten. Ze zijn allemaal 8K.

800 (2)

8K-papier verwijst over het algemeen naar 8-karaats papier. De afmetingen van 8-karaats papier zijn: 

wit materiaal 270mm×390 mm, 

eindproduct 260 mm×370 mm. 

8k-papier is wit papier, ook wel examenpapier genoemd.

800


8k verwijst naar het formaat van het papier. Het wordt doorgaans gebruikt voor examenopgaven op basisscholen en middelbare scholen.


800.

De niet-standaard 8K-productielijn wordt op de markt gebracht en je zult pas weten hoe sterk de prestaties zijn nadat je hem hebt gezien!


8K-specificatiepapier is voor veel mensen eigenlijk niet onbekend. Het meest voorkomende papier van deze specificatie is ons testpapier, zoals proefpapieren voor examens op de basisschool en de middelbare school, handgeschreven kranten gemaakt door studenten, maar ook kunstschetspapier, schetspapier, enz.


美术纸

800,

De modellen die CHM Machinery altijd heeft gepromoot, kunnen in twee categorieën worden onderverdeeld: de ene is voor het rollen van vlakke vellen en de andere is voor het rollen van kopieerpapier. Bovendien blijven we, afhankelijk van de behoeften van de klant, een verscheidenheid aan niet-standaard, op maat gemaakte modellen lanceren om gepersonaliseerde oplossingen voor de papierindustrie te bieden. Bijvoorbeeld een baanvelmachine aangesloten op een inkjetprinter, een velmachine aangesloten op een embossingmachine, A3/A4-productielijn voor gelijktijdig vellen kopieerpapier en 8K-productielijn, enz. Deze niet-standaard op maat gemaakte modellen zijn getuige geweest van de resultaten van de dag en nacht aanpassing van tekeningen door onze technische ingenieurs van CHM Machinery, optimalisatie van daadwerkelijke machines, en sheeting en debuggen.


Onder hen is de hoofdrolspeler die we vandaag gaan introduceren een productielijn die 8K-specificaties kan maken. Dit model heeft een hoge velsnelheid en de mogelijkheid om 5 rollen basispapier tegelijkertijd te snijden, en kan worden aangesloten op een niet-standaard, op maat gemaakte 8K-riemverpakkingsmachine voor in-line productie. Klanten zijn verbaasd over het effect van het eindproduct.


Laten we vervolgens samen het terrein betreden en de krachtige prestaties van CHM Machinery ervaren's 8K-productielijn!

CHM-8K productielijn productielijn klantlocatie In de video kunnen we zien dat het hele proces, van het bekleden van banen tot het transporteren, van verpakking tot karton, zeer efficiënt en geautomatiseerd is. De vlotte inbedrijfstelling van deze niet-standaard maatwerkmachine demonstreert de sterke technologische innovatiemogelijkheden en capaciteiten van CHM Machinery. 


After-sales service over de hele levenscyclus helpt papierbedrijven bij het realiseren van hoogwaardige ontwikkeling. 


Klanttevredenheid is ons eeuwige streven! 

Wij danken iedere klant voor uw steun en vertrouwen in ons!