Alle categorieën
EN
Informatie-hotline:

0086 18858786298

Bedrijf Nieuws

Je bent hier : Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

Opmerkingen over het gebruik van dubbel roterende papieruitrolmachines met hoge precisie

TIJD: 2021-11-19 HITS: 11

De hoge precisie dubbele roterende dwarssnijmachine maakt deel uit van de kartonverwerkingsmachines. De transversale machine in de productielijn voor golfkarton is de machine en uitrusting die door de kaderleden wordt gebruikt om het afgewerkte karton te snijden. De technische prestaties en de staat van afstelling van de apparatuur hebben rechtstreeks invloed op de nauwkeurigheid van de snijmaat van het afgewerkte karton, de breuk van de reliëflijn en het gladde en mooie uiterlijk van de uitsparing.

图片 1

Hoge precisie dubbele roterende papierrol sheeter machine classificatie.
De hoge precisie dubbele roterende dwarssnijder is een van de belangrijkste individuele machines in de golfkartonproductielijn. Door verschillende transmissiebesturingsmethoden worden doorslijpmachines onderverdeeld in mechanische afkortmachines en computergestuurde afkortmachines. De computergestuurde dwarssnijmachine wordt bestuurd door een industriële besturingscomputer, die de werking van de mesas regelt om het karton af te snijden volgens de ingestelde lengte, en de precisietransmissie van het mechanische onderdeel, dat de snijfout kan regelen binnen ±1 mm. Computergestuurde afkortmachines omvatten afkortmachines met spiraalmessen en afkortmachines met rechte messen. De spiraalvormige mes-dwarssnijder is meer geschikt voor het met hoge snelheid snijden van dik karton, en het papier wordt soepel gesneden en de levensduur van het mes is lang.

图片 2

Hoge precisie dubbele roterende papierrol sheeter machine toepassingen.
Hoge precisie dubbele roterende dwarssnijder is geschikt voor het langs- en dwarssnijden van verschillende soorten papier. Zoals goud- en zilverkarton, gewoon regenboogpapier, laserlaser anti-namaakpapier, whiteboardpapier en allerlei soorten dun papier. Op grote schaal gebruikt voor het horizontaal of verticaal snijden van handelsmerken, sigarettenetiketten, kalenders, wijnkisten, poker en composieten van papier en plastic.

图片 3

Hoge precisie dubbele roterende papierrol sheeter machine voorzorgsmaatregelen, zoals de volgende drie punten.
1. Goed werk van onderhouds- en onderhoudswerkzaamheden.
Ten eerste moet het dagelijkse onderhoud op zijn plaats zijn, het principe is dat smering, reiniging, reiniging (geen stof, geen vuil) op zijn plaats is om ervoor te zorgen dat de glijdende delen van de apparatuur in goede staat verkeren.
Ten tweede worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, met regelmatige en onregelmatige inspecties van roterende onderdelen (met name realtime monitoring van slijtdelen). Regelmatige aanpassingen en regelmatige vervangingen worden uitgevoerd en gedetailleerde gegevens worden bijgehouden om de levensduur van de apparatuur te verlengen. De elektrische onderdelen moeten regelmatig worden schoongemaakt en geïnspecteerd om verborgen problemen op tijd te elimineren.
2. Gebruik snijmessen van hoge kwaliteit en snijmessen.
3. Verbeter de technische kwaliteit en het niveau van de operator, voor het controlegedeelte van de operatie om een ​​verantwoordelijke persoon te doen, zonder toestemming kan niemand alleen werken.