Alle categorieën
EN
Informatie-hotline:

0086 18858786298

Bedrijf Nieuws

Je bent hier : Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

CHM-SGT Model Paper Sheeter Machine voor het snijden van Silicium Coated Paper Rolls

TIJD: 2022-01-07 HITS: 2

Vandaag zal ik de CHM-SGT1700 zeer nauwkeurige dubbel roterende mesbaansnijmachine van CHM Machinery met u delen. Deze apparatuur integreert geavanceerde technologie. Naast stabiliteit, geen papierpluisjes, vermindering van verlies, etc., is het gecoat papier snijden qua prestaties erg goed! Het kan ook voldoen aan het één-open vier-productiemodel, met hoge snelheid, hoge productiviteit en hoge kwaliteit!
In de video passen we MAXCESS-snijmessen aan voor klanten, laten we samen de productielocatie binnenlopen!

Gecoat papier is een composietmateriaal dat via een gietmachine plastic deeltjes op het papieroppervlak bedekt. Het belangrijkste kenmerk is dat het composietmateriaal oliebestendig, waterdicht (relatief) en hitteverzegeld kan zijn. Het enkelglanzende witte kraftpapier met een basisgewicht van 30-60 gram voldoet aan de eisen van voedselverpakkingen en is geschikt voor het gebruik van gecoat papier onderpapier. De voorkant (glanzende kant) wordt gebruikt om merkinformatie van de klant af te drukken en de achterkant is gecoat. Na het bedrukken en coaten, wordt het voornamelijk gebruikt voor voedselverpakkingen, voedselpapieren zakken, voedselkussenpapier, zoals hamburgerpapier, gefrituurde deegpapieren zak, gefrituurde voedselpapieren zakken, kussenpapier, enz.

CHM Machinery's snijmachine met dubbele messen wordt goed verkocht op de binnenlandse en buitenlandse markten. Het is een populaire eerste keuze voor drukkerijen, papier en papierbedrijven in de wereld. Het heeft het vertrouwen en de lof van klanten gewonnen met zijn uitstekende prestaties en professionele services! Wil je zo snel mogelijk kopen! Raadpleeg onze regionale salesmanager voor meer informatie.

Automatisch stapelenMaxcess Positie SysteemSilicium gecoate papieren vellen
Automatisch stapelenMaxcess Positie Systeem
Silicium gecoate papieren vellen