Alle categorieën
EN
Informatie-hotline:

0086 18858786298

Bedrijf Nieuws

Je bent hier : Home>Nieuws>Bedrijf Nieuws

2023 CHM Machinery National After-sales Tour Service-activiteitsjaar

TIJD: 2024-01-09 HITS: 8

Hand in hand after-sales service, hart-tot-hart service" #CHM Machinery "Ingenieuze service, volledige zorg" nationale after-sales tourservice-activiteit officieel gelanceerd


In 2023, we zoals de meeste bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen die worden veroorzaakt door veranderingen in de wereldeconomie. Hoewel we voortdurend meerdere moeilijkheden hebben overwonnen, hebben we altijd sterk geloofd in "zorgen maken over de behoeften van klanten en nadenken over wat klanten willen", en klanten voorzien van papier van hoge kwaliteitbekleding oplossingen. Met het concept vanCHM Machinery's volledige levenscyclusservice, we hebben geopend. We bieden landelijke after-sales tourservice, reageren snel en doen ons best om verschillende problemen voor klanten op te lossen.

微信图片_20240109092711 - 副本

Tijdens de nationale after-sales servicetour in 2023 vertrok ons ​​after-sales serviceteam vanuit Dongguan CHM, Shandong CHMen Dongtai CHM met krachtige energie en professionele technologie naar verschillende delen van het land, en bezocht vele papierbedrijven de een na de ander. Het bedrijf lost problemen op voor klanten op de productielocatie en realiseert werkelijk 100% hoogwaardige dienstverlening.

De tijd vliegt en elke scène van de nationale after-sales servicetour van 2023 ligt nog vers in mijn geheugen. Wat op elk moment wordt getoond, is de vakmanschapgeest van onsCHM mensen! Het merendeel van de apparatuur presteert na 15 jaar continu gebruik nog steeds uitstekend en heeft zeer lage onderhoudskosten.

 

Sinds de lancering van de eerste nationale after-sales servicetour in 2022 hebben onzeCHM Machinediensten hebben brede aandacht gekregen van de papierproductenindustrie en hebben tijdens het serviceproces lof en bevestiging gekregen van onze klanten!


In de 20 jaar dat CHM Machinery zich op papier concentreertbekleding, elke mijlpaal is onmisbaar zonder het gezelschap en vertrouwen van trouwe klanten! Bedankt dat je er was in 2023, en we zullen blijven samenwerken om een ​​betere toekomst in 2024 te creëren!


CHM Machinery is een professionele fabrikant van webbekleding machines en een professionele leverancier van oplossingen voor de verwerking van papierproducten in China. Het bedrijf, opgericht in 2004, heeft een omvang van 150,000 vierkante meter, beschikt over de meest professionele productietechnologie en een after-sales serviceteam met volledige levenscyclus in de branche, en is goed ontvangen door klanten in binnen- en buitenland.

 

Hoofd producten:

Snel internetbekleding machine

Dubbele roterende messenbaanbekleding machine

A3/A4/A5 kopieerpapierproductielijn

Riemverpakking machine

Kartonnen doos verpakking machine

IntelligentPalletiserende robot

Volledig elektrische handling van onbewerkte papierrollen met vorkheftruck

Vorige: Geen

Volgende: CHM-hoogtepunt in 2021